Remy Gieling als spreker op het podium over kunstmatige intelligentie (AI)
Ruim 7 jaar ervaring

Trendwatcher of futurist inhuren voor event of webinar

Medewerkers of klanten inspireren over de impact van technologie op banen en bedrijven? Expert Remy Gieling neemt je mee in de toekomst.

Neem contact op Vrijblijvende offerte
Je bent in goed gezelschap

Wat anderen zeggen over Remy als moderator en spreker

Op zoek naar een bevlogen spreker die klanten en collega’s inspireert over de impact van opkomende technologieën? Dan ben je bij Remy Gieling aan het juiste adres. Remy vertelt graag over de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI), de Metaverse, web3, crypto, NFT’s, quantum computing en andere innovaties die overmorgen zijn intrede doen en ons leven voorgoed veranderen.

Wat doet een trendwatcher of futurist?

Toegegeven: niemand heeft een glazen bol en niemand kan de toekomst exact voorspellen. Een goede trendwatcher doet dan ook geen loze voorspelling, maar volgt opkomende technologieën op de voet en schetst aan de hand van voorbeelden en praktijkcases hoe die technologie de samenleving, organisaties en banen in een aantal jaar tijd hoogstwaarschijnlijk zal veranderen.

Een trendwatcher heeft dan ook niet als doel om als zakelijk waarzegger op te treden. Liever inspireert hij of zij het publiek om even uit de waan van de dag te stappen. Door gezamenlijk naar de mogelijkheden van de toekomst te kijken, doorbreek je de mentale status quo en maak je andere strategische keuzes voor een duurzame toekomst van de organisatie.

Bovenal moet een lezing over technologie, innovatie en toekomst vermakelijk zijn. Remy Gieling verzorgt zijn lezingen daarom altijd met humor en interactie.

Voor bedrijven, organisaties en overheid

Een deskundige op het gebied van trends maakt het voor bedrijven mogelijk om in te spelen op trends en tendensen in de markt. Dit is van belang bij het ontwikkelen van nieuwe producten in diensten en voor het up to date houden van de bestaande producten en diensten. Trendwatchers kunnen in een lezing of presentatie aangeven welke ontwikkelingen zich in de markt voordoen en welke richting het op zal gaan. Dit is inspirerend en kan tot ware eyeopeners leiden. Het stimuleert de creativiteit van de toehoorders en heeft daarnaast een hoge amusementswaarde.

Maar ook voor overheden kan het heel interessant zijn om een presentatie over de toekomst te houden. Bij het bepalen van beleid is een ruimer perspectief dan de waan van de dag essentieel.

Organisaties die geen winst beogen, zoals charitatieve instellingen of organisaties in de zorg, hebben natuurlijk ook heel veel profijt van een kijkje in de toekomst. Het tot nieuwe inzichten leiden. Maar het kan ook, soms op een luchtige manier, vastgeroeste ideeën in een ander perspectief plaatsen.

Kortom, voor elke organisatie, bedrijf of overheidsinstantie en zeker ook voor het brede publiek, is een presenatie over de toekomst een prima plan!

Waar haalt de kenner zijn kennis vandaan?

De trendwatcher heeft geen glazen bol maar baseert zich op gedegen onderzoek. Remy Gieling volgt marktonderzoek, trendrapporten, opiniestukken maar ook uitingen op social media, van leiders in technologie en verandering. Hij heeft gevoel voor wat er speelt in verschillende lagen van de samenleving en kiest daarbij uit wat op dat moment het meest relevant is voor zijn publiek.

Je kunt natuurlijk deze lijvige trendrapporten doorsturen naar alle medewerkers of klanten. Maar hoe groot is de kans dat ze dit van a tot z gaan lezen? Een lezing van een trendwatcher inspireert, cureert, vat samen en zet aan tot actie.

Welk onderwerp en welke deskundige kiezen?

Kies je voor een luchtig verhaal met veel amusementswaarde of ga je voor een degelijke en feitelijke presentatie? We kunnen in overleg bekijken wat voor jou het meest geschikt is.

Hoewel Remy Gieling regelmatig spreekt over uiteenlopende onderwerpen van de Metaverse tot NFT’s en Quantum Computing, ligt zijn specialsme bij de impact van kunstmatige intelligentie (AI).

Artificial Intelligence (AI) is op dit moment al overal om ons heen, soms zonder dat we het beseffen. Er is over de toekomstige toepassingen van AI nog veel te vertellen. Welke ontwikkelingen moeten we verwelkomen en welke zien we liever aan onze deur voorbij gaan? En in hoeverre kunnen we hier op inspelen?

Het gesprek hierover kan op een populair niveau gevoerd worden als de doelgroep algemeen is. Zijn de toehoorders hoger ontwikkeld of deskundig, dan zal de inhoud van de presentatie daar natuurlijk op worden aangepast.

AI is voor velen een vaag begrip. In aanwezigheid van iemand die weet waar hij of zij over spreekt is een discussie over AI zinvoller en inhoudelijk van grotere waarde.

Boeken van een presentatie

Je kunt een toekomstkenner boeken voor je event of congres en in overleg bepalen wat je precies verwacht. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Een trendwatcher of futurist die je bij ons boekt is een deskundige op zijn op haar gebied. Je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige bijdrage, geheel passend bij de gelegenheid en bij de doelgroep. Daarom is het goed tevoren te bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke trendwatcher of deskundige op het gebied van AI het meest geschikt is. Mocht het qua datum, budget of inhoudelijk niet matchen met Remy, dan denkt hij namelijk graag mee over alternatieve sprekers in zijn uitgebreide netwerk.

Wat zijn de kosten van een presentatie?

Trendwatchers worden veel geboekt voor lezingen op congressen en bij webinars. Het is daarom verstandig om tijdig contact op te nemen. De kosten zijn afhankelijk van de benodigde voorbereiding en tijdsinvestering. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte. We adviseren graag over de mogelijkheden, ook als het budget onvoldoende toereikend is.

Kortom, wil je een trendwatcher of futurist inhuren voor je event?

Maak dan je keuze uit de vele boeiende deskundigen die wij te bieden hebben. Neem contact op voor overleg over de aard van het evenement en de doelgroep en wij komen zeker tot een passend aanbod. Ons doel is te komen tot een optimale match. Zo komen we tot een onvergetelijke presentatie die glans geeft aan je event.

Neem contact met ons op

Kortom, neem snel contact op met Remy Gieling. Hij denkt graag mee over de beste invulling van jouw productie.

Neem vandaag nog contact op met Remy Gratis vrijblijvende offerte
Organisaties die met Remy Gieling werken als spreker, presentator of podcast host
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency