Remy Gieling als dagvoorzitter bij Webtalks door fotograaf Nathan Reinds

Presentator en interviewer bij evenementen over technologie

Op zoek naar een dagvoorzitter, interviewer of spreker om uw event of webinar over technologie en innovatie naar een volgend niveau te tillen? Remy Gieling (o.a. RTLZ) is inhoudelijk en betrokken.

Bekijk een korte video
Image link
Ruim 7 jaar ervaring

Presentator met verstand van zaken

Een passende dagvoorzitter is een belangrijk ingrediënt voor een succesvol webinar of evenement. Remy is een inhoudelijke expert over technologie en innovatie én zorgt voor de juiste toon, inhoud en tempo van uw bijeenkomst.

Remy heeft veel ervaring als presentator op radio en televisie, hij is regelmatig te gast bij o.a. BNR en presenteert het programma Cybersessies op RTLZ.

Bekijk de referenties Neem direct contact op
Business, Technologie en Innovatie

Remy's expertise ligt op het snijvlak van business, technologie en innovatie. Vanuit zijn rol als voormalig hoofdredacteur van MT/Sprout spreekt hij de taal van ondernemers, leiders en professionals. Op zoek naar een dagvoorzitter of interviewer met inhoudelijke kennis op het gebied van IT en innovatie, dan ben je bij Remy aan het juiste adres. Door zijn betrokkenheid bij meerdere IT-bedrijven kan hij op technisch niveau meepraten over ontwikkelingen en weet vanuit zijn interesse voor vernieuwing wat de belangrijkste trends zijn om als organisatie relevant te blijven.

Business, Technologie en Innovatie

Veelgestelde vragen

Als dagvoorzitter zorgt Remy in samenspraak met de organisatie voor een passende toon, tempo en inhoudelijke koers voor zakelijke bijeenkomsten, zowel live als virtueel. Remy denkt graag mee met u als organisator, voert desgewenst een (gezamenlijk) voorgesprek met de gasten en zorgt dat u op de dag zelf inhoudelijk ontzorgd bent.

Als organisator van een evenement, webinar of bijeenkomst krijgt u het meest waardevolle bezit van uw gast: zijn of haar tijd. Oftewel: geen investering om lichtvoetig mee om te gaan. U moet dus zorgen voor een representatieve setting, techniek, inhoud, netwerk en communicatie. Heeft u vragen over een van deze onderwerpen, dan denkt Remy graag met u mee.

Door zijn jarenlange ervaring als hoofdredacteur en presentator heeft Remy een uitgebreid netwerk onder professionele sprekers, ondernemers en corporate innovators. Hij denkt graag met u mee over een passende inhoud voor uw evenement.

Remy heeft een jarenlange ervaring als dagvoorzitter en presentator op grote en kleine podia. Hij is regelmatig te horen als commentator op BNR Nieuwsradio, schrijft opiniestukken voor landelijke media en presenteerde gesproken columns voor het MKB Ondernemerscafé op RTLZ.

Nederlands en Engels.

Remy is geregeld discussieleider bij rondetafelgesprekken en interviewt ondernemers, leiders en professionals voor diverse video-series en podcasts.

Een dagvoorzitter waarop u kunt rekenen

“Als je Remy een project toevertrouwt kan je er op rekenen dat het goed komt!” – Hella Hueck

Lezing over kunstmatige intelligentie

AI Fundamentals

Weten wat AI betekent voor uw bedrijf en uw medewerkers? Boek nu een lezing bij Remy Gieling, oprichter van ai.nl en auteur van het boek Ontdek de groeikansen van AI. Live of virtueel.

Meer informatie over AI-lezingen
Deze bedrijven werken al met Remy Gieling als host of spreker voor webinars en evenementen met impact
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency