Image link

AI Lezing, AI Expert, AI Keynote, AI workshop

Remy Gieling is een van de meest gevraagde AI experts van Nederland en staat 120+ keer per jaar op landelijke podia. Hij deelt zijn kennis veelvuldig in landelijke media, is mede-oprichter van ai.nl en is auteur van diverse boeken over AI.

Lezing / Workshop ChatGPT Gratis offerte

Bekend van o.a.

BNR
MT/Sprout
g
De Ondernemer
Adformatie
Nyenrode
120+ lezingen per jaar

Remy als expert, spreker of trainer over de mogelijkheden van AI

Al meer dan 100 organisaties zijn geïnspireerd door de lezingen, workshops en trainingen van Remy Gieling over de impact, kansen en gevaren van AI.

Wat is AI en wat is het niet?
Wat is de impact van AI op banen?
Hoe pas ik AI effectief toe in mijn bedrijf?
Wat zijn de belangrijkste AI trends uit binnen- en buitenland?
Wat is de toekomst van AI?
Vrijblijvende offerte
Image

AI Expert Remy Gieling helpt

Van een inspiratiesessie over AI tot toepassingen voor jouw bedrijf, voor iedere vraag is er een lezing op maat te maken.

Gratis offerte

Met meer dan 120 optredens per jaar is Remy Gieling een toonaangevende autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie. Zijn AI-keynotes en lezingen zijn een combinatie van de laatste trends en praktische zakelijke toepassingen. Remy weet als geen ander hoe hij het complexe landschap van AI toegankelijk en begrijpelijk kan maken. Hij snijdt onderwerpen aan zoals wat AI nu echt inhoudt, hoe het ingezet kan worden in verschillende sectoren en beantwoordt daarbij ook belangrijke ethische vragen. Zijn presentaties duren variërend van 20 minuten tot anderhalf uur, waardoor hij flexibel inspeelt op de behoeften van elk publiek.

De feedback is lovend: met een gemiddelde beoordeling van 8,4+ weten we dat deelnemers met waardevolle inzichten en praktische handvatten naar huis gaan. Of u nu een technisch onderlegd publiek hebt of zakelijke professionals die zich willen oriënteren op de toekomst van AI, Remy Gieling biedt een diepgaande maar begrijpelijke kijk op de razendsnelle ontwikkelingen en de impact daarvan op de samenleving en het bedrijfsleven. Bereid u voor op een inspirerende reis door de wereld van data en kunstmatige intelligentie, en ontdek hoe u deze inzichten kunt toepassen om écht impact te maken.

Duik diep in de wereld van kunstmatige intelligentie met onze AI Workshops: intensieve, drie uur durende deep dives die zowel de fundamenten van AI belicht als praktische toepassingen demonstreert. Deze workshop is ontworpen om de deelnemers niet alleen de theorie achter AI bij te brengen, maar ook hands-on ervaring te geven met baanbrekende tools zoals ChatGPT. Het unieke aan onze benadering is dat we de materie toegankelijk en begrijpelijk maken, waardoor u na de workshop direct aan de slag kunt gaan met het implementeren van AI-oplossingen binnen uw eigen organisatie

Onze AI Workshop is niet alleen populair bij technische afdelingen, maar wordt vaak ook geboekt door teams uit diverse andere disciplines zoals HR, Finance, Marketing en Customer Service. Dit onderstreept het veelzijdige en alomvattende karakter van AI en hoe het in verschillende facetten van het bedrijfsleven een rol kan spelen. Ongeacht de achtergrond van uw team, deze workshop biedt praktische inzichten en vaardigheden die bijdragen aan een cultuur van innovatie en de prestaties binnen uw organisatie aanzienlijk kunnen verbeteren.

Of je nu de voorkeur geeft aan een fysieke setting of het gemak van online leren, wij bieden diverse vormen van educatie aan, waaronder AI trainingen en AI webinars. Deze educatieve sessies zijn gericht op het verdiepen van je begrip van kunstmatige intelligentie en hoe je deze in de praktijk kunt toepassen. AI trainingen bieden een uitgebreide, diepgaande benadering, perfect voor teams die een solide basis willen leggen en specifieke vaardigheden willen ontwikkelen. Onze AI webinars daarentegen zijn ideaal voor professionals die snel op de hoogte willen zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, zonder de kantooromgeving te hoeven verlaten. Beide formats stellen de deelnemers in staat om waardevolle kennis op te doen, vragen te stellen en real-world problemen op te lossen door middel van AI-technologieën.

Tijdens onze AI-strategiemiddag met het kernteam van jouw organisatie, duiken we diep in de veelzijdigheid van kunstmatige intelligentie. We starten met een keynote over de zakelijke kansen en uitdagingen van AI, en gaan vervolgens dieper in op generatieve AI, RPA en het potentieel van eigen services en modellen. Het doel is om een evenwichtige blik te bieden op hoe AI kan bijdragen aan zowel AI als business case richting klanten als interne efficiëntie.

Het zwaartepunt van de middag is een interactieve brainstormsessie, gemodereerd door onze experts. Samen met jullie willen we concrete AI-strategieën formuleren die aansluiten op de behoeften en ambities van jouw team.

Dit alles mondt uit in een waardevol, handzaam overzicht met aanbevelingen, gericht op het behalen van zowel korte- als lange-termijndoelen. We beloven een workshop vol inzichten en actiepunten om de transformatieve kracht van AI volledig te benutten.

Om goed beslagen ten ijs te komen, delen we vooraf een survey onder de medewerkers om de belangrijkste vragen en ideeën in kaart te brengen.

Een greep uit de organisaties waar Remy voor heeft gewerkt als AI expert en spreker
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency