In goed gezelschap

Referenties over het werken met Remy Gieling als dagvoorzitter, spreker, interviewer en/of host.

Remy heeft recent onder meer gewerkt voor o.a. AkzoNobel. Accenture, Nyenrode, YoungCapital, Incentro, DenkProducties, HP en anderen.

Ik werk graag samen met Remy. Hij is een professionele, enthousiaste host met humor én inhoud!

Dr. Ben Tiggelaar
Leiderschapsexpert

In de afgelopen jaren hebben wij als YoungCapital Remy voor diverse onderwerpen als host ingehuurd voor onder andere webinars en events. Remy is een hele fijne host. Inhoudelijk sterk, verdiept zich keer op keer heel goed in de materie en weet een hele juiste sfeer aan tafel en op het podium neer te zetten.

Ineke Kooistra
CEO YoungCapital

Je hebt dagvoorzitters die to-the-point zijn, ter zake kundig en goed voorbereid. En er zijn dagvoorzitters met veel humor, passie en enthousiasme. Remy weet dat alles op een perfecte manier te combineren.

Jos Burgers
Auteur en spreker

Goede, gepassioneerde presentator met kennis van zaken.

Bert De Groot
Marketing Manager Benelux, HP

Overtuigend, krachtig en heeft een goed gevoel voor humor. Door zijn achtergrond en kennis weet Remy de juiste vragen te stellen en inhoudelijk door te vragen op onderwerpen die er echt toe doen.

Mounia Houari
Oprichter Groei-IT

Kundige dagvoorzitter, prettig om mee te werken.

Steven van Belleghem
Keynote Speaker

Remy weet als dagvoorzitter de juiste sfeer neer te zetten en geeft 100%.

Mark Tuitert
Spreker en auteur

Een digitaal seminar voor een kritische groep onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar de praktische doorvertaling. Ga er maar aan staan. Remy heeft laten zien ‘the man for the job’ te zijn. Hij ontzorgt, denkt mee met het programma en is mateloos enthousiast. Een verrijking voor het programma!

Joyce Reijmerink
Dyade Academy

Remy was de host van onze internationale virtual summit. Goede voorbereiding, kwam met creatieve ideeën om het event beter te maken en stelde scherpe vragen. Aanrader.

Ilan Goudsmit
Investment manager Endeit Capital

Remy heeft bij Van Doorne opgetreden als dagvoorzitter. Hij leidde het overvolle programma in goede banen met humor en kennis van zaken. Remy was goed voorbereid en wist sprekers én het publiek op de juiste manier aan te spreken.

Mark Moolhuizen
Partner bij Van Doorne

Mijn leukste en beste interview ooit. Dankjewel Remy Gieling.

Evelien Hölsken
Founder Free a Girl

Remy heeft kennis van zaken, was duidelijk goed voorbereid, zorgde voor een interactieve paneldiscussie en hield de kijker thuis daardoor betrokken. Zeker aan te raden!

Sanderijn Vermeeren
Communicatieadviseur Nederlandse AI Coalitie

Remy is een topper. Een snelle denker, prater en interviewer met humor. Laat de gasten zich op hun gemak voelen. Fijn om hem regelmatig op het podium tegen te komen.

Bas van der Veldt
CEO AFAS Software

Een kundige dagvoorzitter met scherpe vragen.

Prof. dr. Erik Scherder
Hoogleraar en spreker

Remy heeft voor VIA tot op heden 2 events geleid, waaronder het debat over de War for Talent. Zowel digitaal als live is Remy scherp, inhoudelijk, sympathiek en met goed gevoel voor humor een hele fijne professional om bij elke sessie aan boord te hebben.

Wendy Pouw
Directeur VIA

I loved working with Remy as a host!! He is brilliant, funny, and kept our conference on point and engaging. I recommend him full-heartedly – and look forward to our next session together!

Daniel L. Shapiro
Director, Harvard International Negotiation Program

Een goede moderator moet eigenlijk een schaap-met-vijf-poten zijn: positief en toch scherp, betrokken en toch onafhankelijk, goed voorbereid en toch spontaan. Met Remy haal je zo’n schaap in huis. Dat is net zo zeldzaam als je nu denkt. Dus doe het nou maar.

Hans Janssen
Oprichter DenkProducties

Remy heeft voor ons het Launch event van de AI Hub Midden Nederland gehost! Dat was helemaal top gedaan. Remy is niet alleen een prima gastheer, maar weet ook veel van AI en startende en groeiende ondernemingen. Thanks Remy!

Arjan Van Den Born
Directeur ROM Utrecht Region

Remy is onze vaste host voor OnAir. Hij denkt pro-actief mee over de beste tafelgasten en maakt er een inhoudelijke, maar bovenal ook leuke show van.

Chris Kerker
Nvidia

Een zeer bevlogen college over AI met een hele goede energie!

Alucia Kanne
Programmamanager AG Connect

Remy is één van de veelzijdigste journalisten en dagvoorzitters die ik ken. Analytisch, humor en inhoud: Remy heeft het allemaal in huis.

Maurits Ouweneel
Eigenaar Buro van Oranje

Ik was onder de indruk van zijn professionaliteit. Vlot, empathisch en strak binnen de tijd! Gemakkelijk schakelend tussen geïnterviewden en het publiek weet hij een prettige sfeer neer te zetten!

Michiel Munnike
Enactus Nederland

Thank you for hosting the show so brilliantly Remy Gieling!

Arnaud Hubaux
ASML

Remy was de host van ons eerste AI Leadership Forum. In dit programma hield hij als host met kennis van zaken het tempo erin met scherpe vragen en hier en daar een kwinkslag. Daarnaast weet hij mooi de vertaling te maken van techniek naar begrijpelijke taal!

Paul van Son
Innovatiemanager High Tech Campus
Remy werkt onder meer voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking over jouw event of webinar. Remy wordt geboekt als dagvoorzitter, moderator, interviewer, podcast-host en spreker.