Klanten & Referenties

Wat andere opdrachtgevers en sprekers zeggen over het werken met Remy Gieling.

ALD Automotive, Accenture, Nyenrode, YoungCapital, Incentro, DenkProducties e.v.a.

Te zien en horen bij o.a. BNR Nieuwsradio, Radio 1, Radio 10, Beau, EditieNL, RTLZ, RTL Nieuws, Nieuwsuur, SBS Shownieuws e.v.a.

Vrijblijvende offerte aanvragen Bekijk de video

Ik werk graag samen met Remy. Hij is een professionele, enthousiaste spreker met humor én inhoud!

Dr. Ben Tiggelaar
Leiderschapsexpert

Remy Gieling hield een zeer inspirerende presentatie over AI. Met voorbeelden illustreerde hij dat de wereld spreekwoordelijk aan onze voeten ligt en computers straks slimmer zijn dan de mens. Hij deed dat op een verfrissende manier en hij kreeg de zaal goed mee, ondanks het abstracte onderwerp. Kortom, wij zijn zeer tevreden en gezien alle positieve reacties zeker een aanrader!

Janine Tarantino
GGZ Delfland

Remy heeft ons op inspirerende wijze meegenomen in de wondere wereld van AI. Hij sprak boeiend en zijn presentatie was goed gestructureerd en informatief. Hij slaagde erin om een complex onderwerp als AI en ChatGPT op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat alle aanwezige communicatieconsultants het konden begrijpen. Ook was hij zeer interactief en betrokken bij zijn publiek, wat de ervaring nog beter maakte. Zijn enthousiasme en passie voor het onderwerp waren duidelijk zichtbaar en aanstekelijk. Hij gaf ons ook veel praktische tips en adviezen over hoe we deze technologieën in ons werk kunnen integreren, wat zeer waardevol was. Kortom, ik zou Remy Gieling zeker aanbevelen als spreker

Kristel van Heemert
Future Communications

In de afgelopen jaren hebben wij als YoungCapital Remy voor diverse onderwerpen als host ingehuurd voor onder andere webinars en events. Remy is een hele fijne host. Inhoudelijk sterk, verdiept zich keer op keer heel goed in de materie en weet een hele juiste sfeer aan tafel en op het podium neer te zetten.

Ineke Kooistra
CEO YoungCapital

Je hebt dagvoorzitters die to-the-point zijn, ter zake kundig en goed voorbereid. En er zijn dagvoorzitters met veel humor, passie en enthousiasme. Remy weet dat alles op een perfecte manier te combineren.

Jos Burgers
Auteur en spreker

Goede, gepassioneerde presentator met kennis van zaken.

Bert De Groot
Marketing Manager Benelux, HP

Overtuigend, krachtig en heeft een goed gevoel voor humor. Door zijn achtergrond en kennis weet Remy de juiste vragen te stellen en inhoudelijk door te vragen op onderwerpen die er echt toe doen.

Mounia Houari
Oprichter Groei-IT

Kundige dagvoorzitter, prettig om mee te werken.

Steven van Belleghem
Keynote Speaker

Remy weet als dagvoorzitter de juiste sfeer neer te zetten en geeft 100%.

Mark Tuitert
Spreker en auteur

Een digitaal seminar voor een kritische groep onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar de praktische doorvertaling. Ga er maar aan staan. Remy heeft laten zien ‘the man for the job’ te zijn. Hij ontzorgt, denkt mee met het programma en is mateloos enthousiast. Een verrijking voor het programma!

Joyce Reijmerink
Dyade Academy

Remy was de host van onze internationale virtual summit. Goede voorbereiding, kwam met creatieve ideeën om het event beter te maken en stelde scherpe vragen. Aanrader.

Ilan Goudsmit
Investment manager Endeit Capital

Remy heeft bij Van Doorne opgetreden als dagvoorzitter. Hij leidde het overvolle programma in goede banen met humor en kennis van zaken. Remy was goed voorbereid en wist sprekers én het publiek op de juiste manier aan te spreken.

Mark Moolhuizen
Partner bij Van Doorne

Mijn leukste en beste interview ooit. Dankjewel Remy Gieling.

Evelien Hölsken
Founder Free a Girl

Remy heeft kennis van zaken, was duidelijk goed voorbereid, zorgde voor een interactieve paneldiscussie en hield de kijker thuis daardoor betrokken. Zeker aan te raden!

Sanderijn Vermeeren
Communicatieadviseur Nederlandse AI Coalitie

Remy was de host van ons eerste AI Leadership Forum. In dit programma hield hij als host met kennis van zaken het tempo erin met scherpe vragen en hier en daar een kwinkslag. Daarnaast weet hij mooi de vertaling te maken van techniek naar begrijpelijke taal!

Paul van Son
Innovatiemanager High Tech Campus

Thank you for hosting the show so brilliantly Remy Gieling!

Arnaud Hubaux
ASML

Remy is een topper. Een snelle denker met humor. Fijn om hem regelmatig op het podium tegen te komen.

Bas van der Veldt
CEO AFAS Software

Een kundige dagvoorzitter met scherpe vragen.

Prof. dr. Erik Scherder
Hoogleraar en spreker

Remy heeft voor VIA tot op heden 2 events geleid, waaronder het debat over de War for Talent. Zowel digitaal als live is Remy scherp, inhoudelijk, sympathiek en met goed gevoel voor humor een hele fijne professional om bij elke sessie aan boord te hebben.

Wendy Pouw
Directeur VIA

I loved working with Remy as a host!! He is brilliant, funny, and kept our conference on point and engaging. I recommend him full-heartedly – and look forward to our next session together!

Daniel L. Shapiro
Director, Harvard International Negotiation Program

Remy heeft voor CSU ook aan de Facilitaire markt laten zien welke innovaties op mondiale schaal steeds grotere impact gaan maken, en dus ook ónze kant op gaan komen. Hierbij heeft hij perfect de brug weten te slaan naar de betekenis die het voor Facilitair kan gaan hebben.

Kos Fourkiotis
Manager Innovatie, CSU

Een goede moderator moet eigenlijk een schaap-met-vijf-poten zijn: positief en toch scherp, betrokken en toch onafhankelijk, goed voorbereid en toch spontaan. Met Remy haal je zo’n schaap in huis. Dat is net zo zeldzaam als je nu denkt. Dus doe het nou maar.

Hans Janssen
Oprichter DenkProducties

Remy heeft voor ons het Launch event van de AI Hub Midden Nederland gehost! Dat was helemaal top gedaan. Remy is niet alleen een prima gastheer, maar weet ook veel van AI en startende en groeiende ondernemingen. Thanks Remy!

Arjan Van Den Born
Directeur ROM Utrecht Region

Remy is onze vaste host voor OnAir. Hij denkt pro-actief mee over de beste tafelgasten en maakt er een inhoudelijke, maar bovenal ook leuke show van.

Chris Kerker
Nvidia

Een zeer bevlogen college over AI met een hele goede energie!

Alucia Kanne
Programmamanager AG Connect

Remy’s AI Masterclass was een inspirerende mix van AI toekomstvisies en heel concrete theorie over AI, van prikkelende best-in-class cases tot praktische handvatten om direct met AI aan de slag te gaan. De presentatie was visueel tot in de puntjes verzorgd en sloot heel goed aan bij de wensen van ons diverse team.

Rene Spaanderman
Innovation Marketeer ALD Automotive

Remy is één van de veelzijdigste journalisten en dagvoorzitters die ik ken. Analytisch, humor en inhoud: Remy heeft het allemaal in huis.

Maurits Ouweneel
Eigenaar Buro van Oranje

Ik was onder de indruk van zijn professionaliteit. Vlot, empathisch en strak binnen de tijd! Gemakkelijk schakelend tussen geïnterviewden en het publiek weet hij een prettige sfeer neer te zetten!

Michiel Munnike
Enactus Nederland

Bij een online event is het altijd een uitdaging je deelnemers naar het scherm te trekken, je gasten voldoende te triggeren om de juiste gespreksstof te ontlokken, snel te schakelen tussen de sessies én de juiste energie over te brengen. Daar had Remy geen enkele moeite mee. Alles wat hij uitstraalt is positiviteit, professionaliteit en energie, heel veel energie.

Ilse van Es
Marketing Specialist, Otherside Software

De presentatie van Remy werd zeer goed ontvangen en sloot goed aan op onze doelgroep van facilitair en vastgoed managers. We zijn zeer tevreden.

Niels de Weger
Planon Software
Let op!

De agenda van Remy loopt razendsnel vol

Neem vandaag nog contact op om te kijken of jouw gewenste datum nog beschikbaar is of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Je zit nergens aan vast.

Offerte aanvragen
Remy werkt onder meer voor
Image link

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking over jouw event of webinar. Remy wordt geboekt als dagvoorzitter, moderator, interviewer, podcast-host en spreker.