Remy Gieling als spreker op het podium over kunstmatige intelligentie (AI)
Ruim 7 jaar ervaring

Spreker over digitale transformatie voor mijn event of webinar

Remy Gieling is expert over de impact van kunstmatige intelligentie (AI) en digitale transformatie voor bedrijven en organisaties.

Neem contact op Vrijblijvende offerte
Je bent in goed gezelschap

Wat anderen zeggen over Remy als moderator en spreker

Spreker over technologie, innovatie en digitale transformatie voor mijn event of webinar

Wat gaan alle technologische ontwikkelingen ons in de toekomst brengen? Welke innovaties staan ons nog te wachten? En welke ontwikkelingen zijn er al gaande waar wij ons misschien nog niet eens van bewust zijn? Dit zijn vragen die ons allemaal bezig houden. Niets is immers zo interessant als een blik in de nabije en verre toekomst die gebaseerd is op wetenschap, niet op speculaties.

Remy Gieling vertelt bevlogen over de impact van technologie, innovatie en digitale transformatie. Hij inspireert je klanten en collega’s graag over toekomst van data, kunstmatige intelligentie (AI), web3, de Metaverse, crypto en NFT’s, quantum computing en meer.

Waarom een voordracht over technologische en digitale vernieuwing?

Een optreden van een spreker over digitale transformatie is van meerwaarde voor ieder event en webinar. De toekomst en de vele mogelijkheden die de technologie ons biedt, is voor iedereen interessant. Denk aan de mogelijke oplossingen voor milieuproblemen maar ook aan medische uitvindingen en ontdekkingen op het gebied van ruimtevaart. Bij dit alles zijn technologische uitvindingen de drijvende factor, naast de wens van de mensheid om steeds verder vooruit te komen en nieuwe horizonten te verkennen. Alles op het gebied van nieuwe technieken spreekt nu eenmaal tot de verbeelding.

Discussie over digitale innovatie en privacy

Veel technologische ontwikkelingen zijn al veel dichterbij dan we denken. Ze zullen op korte termijn hun intrede doen in ons leven. Niet alles wat nieuw is wordt per se positief ontvangen. Problemen op het gebied van privacy maken dat we ook huiverig staan tegenover veel (digitale) vernieuwingen. Dit zijn onderwerpen die zich lenen voor een discussie.

Hoogtepunt van je event of webinar

Een boeiend optreden kan het hoogtepunt van een event zijn. Het zal de deelnemers erover laten napraten tijdens de borrel en nog vele dagen daarna. Bovendien kan het een verruiming van de blik geven en inspireren in het werk en in het privé leven. Bij een degelijk inhoudelijk verhaal is er natuurlijk ook sprake van het vergaren van vakkennis, waar professioneel gebruik van gemaakt kan worden.

Een presentatie als middel voor informatieoverdracht

Remy Gieling heeft ruim 7 jaar ervaring als spreker en dagvoorzitter en trendwatcher. Je kunt bij hem een presentatie boeken die past bij de doelgroep en bij het doel van je event. Of je op zoek bent naar een pittig debat over de voor- en nadelen van digitale transformaties of een inspirerende lezing voorzien van veel voorbeelden. Remy denkt graag mee wat het best past bij jouw doel.

Een kijkje in de toekomst

Wat kan een optreden met de focus op toekomstige ontwikkelingen betekenen voor je event? Het kan een verrassend inzicht geven in technologische zaken waar we nog niet van op de hoogte zijn. Stel je voor dat je een kijkje in de toekomst krijgt met alle ontwikkelingen op het gebied van robotica en virtual reality. Als dat ook nog toegespitst is op het interessegebied van het publiek dan is succes verzekerd.

De inhoud van het optreden; waar gaat het over?

Technologische ontwikkelingen en vernieuwing op andere gebieden zijn voor iedere doelgroep relevant en spannend. Het kan zijn dat de doelgroep hoogopgeleid is. Misschien is het een groep met een specifieke achtergrond en een hoge mate van kennis. Dan is de kans groot dat men niet zit te wachten op een licht en amuserend programma en juist graag een verhaal op wetenschappelijk niveau voorgeschoteld wil krijgen. Het kan ook dat de groep van aanwezigen heel divers is en afkomstig uit allerlei beroeps- en leeftijdsgroepen. Dan zal het programma van het optreden uiteraard meer algemeen van aard zijn met onderwerpen die voor het algemene publiek interessant zijn.

Wat doet een spreker op je event?

Afhankelijk van het programma biedt Remy Gieling lezingen van TEDx-format (20 minuten) tot aan colleges van 3 uur (voor o.a. Nyenrode). Hij zorgt in zijn prensentaties voor voldoende humor en interactie met het publiek.

Tussenvormen, paneldiscussies

Er zijn ook allerlei tussenvormen. Denk aan paneldiscussies, een quiz, interviews, de mogelijkheden zijn legio. Treed hierover gerust met ons in overleg, het is ons doel om samen met jou te komen tot de meest geschikte combinatie van inhoud en programma.

Verstand van zaken

Een goede spreker is niet alleen betrokken bij de organisatie, maar weet ook waar hij of zij het over heeft. Als business journalist, ondernemer, spreker en trendwatcher volgt Remy Gieling alle technologische ontwikkelingen op de voet en spreekt hij met leiders uit binnen- en buitenland. Hij is regelmatig te zien en te horen op landelijke media en werkt voor o.a. Accenture, HP en Incentro.

Hoeveel kost een voordracht voor je event?

Trendwatchers en sprekers over innovaties zijn geliefd op congressen, podcasts en webinars. Omdat ieder evenement of productie anders is en een andere voorbereiding vraagt, maken we graag een offerte op maat. Neem daarom vrijblijvend contact op, mocht het niet passen qua budget, agenda of inhoudelijk match, dan denkt Remy graag mee over alternatieve sprekers uit zijn brede netwerk.

Neem vandaag nog contact op met Remy Gratis vrijblijvende offerte
Companies working with Remy Gieling as a host or keynote speaker for their webinars, events and podcasts
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency