Robot en kunstmatige intelligentie (AI)
AI Fundamentals

Lezing over kunstmatige intelligentie (AI)

Begrijpelijk
AI helder en begrijpelijk uitgelegd, ook voor mensen zonder technische achtergrond.
Inzichtelijk
Welke bedrijven profiteren vandaag al van AI en wat betekent dit voor uw branche?
Tastbaar
Bomvol voorbeelden hoe AI vandaag en morgen ons leven verandert.

Waarom een lezing over AI?

Sundar Pichai, de ceo van Google, zegt het zelf: de komst van kunstmatige intelligentie gaat een grotere impact hebben op de mensheid dat de ontdekking van vuur of elektriciteit. AI gaat de komende tien jaar banen, bedrijven en de maatschappij radicaal veranderen. Wat betekent dat voor uw bedrijf en uw medewerkers? Wat is deze technologie, wat kan je er mee en waar moet je beginnen om je klaar te stomen voor een toekomst met AI? Deze lezing legt het glashelder uit.

Bekijk de video

Image
Image link

Even voorstellen

Remy Gieling is oud-hoofdredacteur van het gerenommeerde zakenmedium MT/Sprout, oprichter van ai.nl en auteur van het boek Ontdek de groeikansen van AI. Voor dit boek sprak hij met circa 40 wetenschappers, ondernemers en experts. Remy is mateloos gefascineerd door de mogelijkheden, impact en uitdagingen van kunstmatige intelligentie en deelt die graag in begrijpelijk taal voor mensen met én zonder technische achtergrond.
Meer over Remy
Referentie lezing AI

Wat leer je in een lezing over kunstmatige intelligentie?

Wat is kunstmatige intelligentie?
Hoe werkt kunstmatige intelligentie?
Wat is het grote voordeel van werken met AI?
Wat betekenen woorden als algoritmes, deep learning en neurale netwerken?
Wat is superintelligentie?
Wat zijn deepfakes en welke impact heeft het?
Kan AI ook creatief zijn?
Welke impact heeft AI voor de banen?
Welke bedrijven werken vandaag al met AI?
Waar moet ik als bedrijf beginnen?
Wat is bias en wat zijn andere uitdagingen van AI?
Waarom is AI vandaag de dag zoveel in het nieuws?
Hoe zit het met privacy, wet- en regelgeving?
Welke AI-tools kan ik vandaag al gebruiken?
AI Fundamentals

Wat kan ik als klant verwachten?

Een lezing over AI varieert van twintig minuten tot circa anderhalf uur.

De lezing is specifiek bedoeld om mensen zonder technische achtergrond in begrijpelijke taal te laten kennismaken met de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie.

We kunnen alle kanten op! In een voorgesprek denkt Remy graag mee over de mogelijkheden om de lezing zo relevant mogelijk te maken voor uw doelgroep.

Mensen leren het beste, wanneer ze zelf aan het denken worden gezet. Daarom bevat de lezing altijd interactieve elementen. Afhankelijk van de tijd worden deze uitgebreid.

De lezing kan zowel in het Nederlands als Engels worden verzorgd en zowel live als virtueel.

Hoewel Remy zes jaar lang mede-eigenaar was van een softwarebedrijf dat maatwerksoftware ontwikkelde voor het MKB, is hij geen data scientist of machine learning engineer. Daarom werkt hij voor lezingen waarbij ook technische vragen verwacht worden geregeld samen met verschillende partners voor een gezamenlijke lezing. Informeer hierover voor de mogelijkheden.

Wat kost een lezing over kunstmatige intelligentie?

De kosten van een lezing over AI zijn afhankelijk van de wensen en benodigde tijdsinvestering. Doorgaans ligt het tarief tussen de 1950 en 2250 euro inclusief voorbereiding en voorbespreking. Exclusief btw en reiskosten. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking, prijsopgave of offerte op maat. Ook maken we graag een passend voorstel voor het trainen van meerdere groepen of teams.

Bekijk de referenties van andere klanten
Remy wordt onder andere geboekt door
ROM Regio Utrecht
HP
Nvidia
High Tech Campus

Luister naar Remy op BNR

Ben Tiggelaar ging met Remy in gesprek over de kansen en uitdagingen van kunstmatige intelligentie voor zijn programma op BNR Nieuwsradio.

Image

Boek een lezing

Interesse om uw medewerkers, collega’s of gasten klaar te stomen voor een wereld vol algoritmes en slimme computers? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Neem contact op