Remy Gieling als spreker op het podium over kunstmatige intelligentie (AI)
Ruim 7 jaar ervaring

Engelstalige dagvoorzitter, presentator of spreker

Zoek je een Engelstalige dagvoorzitter, moderator of spreker met inhoud én humor ? Neem dan contact op met Remy Gieling over de mogelijkheden.

Neem contact op Bekijk Remy in actie
Je bent in goed gezelschap

Wat anderen zeggen over Remy als moderator en spreker

Event of webinar in het Engels?

Als je een congres of event voorbereidt voor een internationaal publiek, is het vanzelfsprekend dat je op zoek bent naar sprekers en presentatoren in de Engelse taal. Bij Remy Gieling bent je aan het juiste adres.

De voertaal van internationale bedrijven en organisaties

In steeds meer bedrijven en instellingen in Nederland is het Engels de voertaal. Ook aan universiteiten worden de meeste colleges tegenwoordig in deze taal gegeven. Voor in Nederland gevestigde internationale bedrijven is het natuurlijk heel logisch Engels de voertaal is. Het is dan ook vanzelfsprekend dat bijeenkomsten, events congressen ook in deze taal gehouden worden. Het internationaal samengestelde personeelsbestand kan alleen op deze manier met elkaar en met externe relaties communiceren.

Sprekers met expertise

Ben je event manager en ben je op zoek naar goede Engelstalige sprekers, dagvoorzitters of gespreksleiders? Dan ben je bij Remy Gieling aan het juiste adres. Hij heeft jarenlange ervaring in het presenteren van webinars en evenementen voor grote en kleine groepen in het Engels en Nederlands. Ook interview neemt hij moeiteloos af in het Engels. Of het gaat om een podcast of een lezing over de impact van technologie (AI, web3, metaverse, NFT’s) op bedrijven en organisaties, neem gerust contact op.

Neem tijdig contact op over Engelstalige sprekers

Om verzekerd te zijn van de spreker of voorzitter van je keuze kun je het beste tijdig contact opnemen. De agenda loopt razendsnel vol. Mocht het onverhoopt niet beschikbaar zijn of het inhoudelijk net niet matchen, dan zoekt Remy graag mee naar een passende vervanger in zijn netwerk.

Presentator voor podcast of video

Vliegen raakt steeds meer uit de mode en het reizen voor zakelijke doeleinden is dan ook niet meer zo vanzelfsprekend. De kosten van vliegtickets en, niet in de laatste plaats het milieu, maken dat communicatie op afstand vaak wordt verkozen boven een live bijeenkomst.

Tegenwoordig worden steeds meer communicatiemomenten dus verschoven naar de virtuele wereld. In plaats van een live speech krijgt het publiek een podcast te horen of een video te zien. Daarnaast zijn natuurlijk de webinars via Zoom zeer populair geworden. Daar is ook veel voor te zeggen, want het is voordeliger en het milieu vaart er wel bij. Spreken via een podcast of door middel van een video-verbinding vereist wel weer een heel andere techniek dan het spreken voor een live publiek. Er is geen of weinig rechtstreekse feedback en dus is het moeilijker in te schatten of het verhaal goed overkomt. Zeker als de Engelse taal niet de eerste taal is van de toehoorders zal de spreker zich extra moeten inzetten.

Remy heeft in het Engels o.a. gewerkt voor Accenture, AkzoNobel, Ohpen, Peak Capital, Endeit Capital en vele anderen. Ook stond hij op internationale technologiebeurzen als CES en Viva Technology in Parijs als Engelstalige moderator van inspiratie-sessies.

Neem tijdig contact met ons op

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking of gratis offerteaanvraag. Remy denkt graag met je mee over de beste invulling van je event, webinar of podcast.

Neem vandaag nog contact op met Remy Gratis vrijblijvende offerte
Companies working with Remy Gieling as a host or keynote speaker for their webinars, events and podcasts
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency