Thought Leadership middels audio

Podcast presentator

Op zoek naar een passende podcast producent en presentator met een specialisme in bedrijven, technologie en innovatie? Remy Gieling heeft jarenlange ervaring.

Remy helpt bij het produceren van rake formats en faciliteert de opnames middels de mobiele podcast-set en uitgebreid netwerk van professionele podcasts studio’s.

Wekelijks is Remy te horen als vaste presentator van het live radioprogramma van De Ondernemer op New Business Radio, hij is regelmatig te gast bij BNR en presenteert het programma Cybersessies op RTLZ.

Image link

Remy is host van diverse veelbeluisterde podcasts, waaronder DenkTank (DenkProducties), de Business Books Podcast (MT/Sprout) en The Big Exit Show (PeakCapital).

Ook is Remy regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio en bij andere podcasts zoals De Dataloog, Leaders in Finance, de Ben Tiggelaar Podcast en Over Klanten Gesproken van Sydney Brouwer.

3 redenen om Remy als podcast host te vragen

Remy ontzorgt je in het opnemen van een rake podcast die luisteraars blijft boeien van A-Z.
Boeiende gesprekken door jarenlange ervaring
Denkt mee over je inhoudelijke profilering
Versterkt je merk bij klanten en prospects
Gratis offerte
Image link
Business Books Podcast
Business Books Podcast

Iedere maand bespreken Thijs Peters en Remy Gieling de lessen uit de beste en meest spraakmakende business boeken van het moment en interviewen auteurs.

Next Leadership Podcast
Next Leadership Podcast

In de Next Leadership Podcast spreken Ralf Knegtmans en Remy Gieling met leiders uit het grote bedrijfsleven en jong talent wat ze onder hun vleugels nemen.

DenkTank
DenkTank

De podcast van DenkProducties waarin Remy Gieling en Hans Janssen in gesprek gaan met de beste sprekers uit binnen- en buitenland

The Big Exit Show
The Big Exit Show

In The Big Exit Show van Peak spreken Johan van Mil en Remy Gieling met ondernemers over de verkoop van hun bedrijf.

Studio, edit en distributie

Remy verzorgt de opname op locatie waardoor je kantoor ineens een studio is geworden. Een professionele editor zorgt dat de opname strak wordt gemonteerd. Tot slot zorgt Remy dat de podcast te beluisteren is op alle bekende platformen zoals Spotify en Apple Podcasts.

Image link
Deze bedrijven werken al met Remy Gieling als podcast host, moderator of spreker voor webinars en evenementen met impact
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency