Remy Gieling als spreker op het podium over kunstmatige intelligentie (AI)
Ruim 7 jaar ervaring

Dagvoorzitter, presentator, spreker met humor

Zoek je een dagvoorzitter, moderator of spreker met inhoud én humor ? Neem dan contact op met Remy Gieling over de mogelijkheden.

Neem contact op
Je bent in goed gezelschap

Wat anderen zeggen over Remy als moderator en spreker

De lach is goud waard bij een event

Humor kan het saaiste onderwerp aantrekkelijk maken maar niet iedereen beschikt over deze kwaliteit. Als je op zoek bent naar een dagvoorzitter of presentator voor je event of bijeenkomst is dit zeker iets wat je kunt meewegen bij het maken van je keuze. Een lach is goud waard tijdens een bijeenkomst. Dit geldt voor zowel groepen die bestaan uit mensen die elkaar kennen, als voor groepen mensen die vreemden voor elkaar zijn. Natuurlijk moet de man of vrouw die voor de zaal staat wel rekening houden met het soort publiek. Een zaal vol professoren zal een andere benadering vereisen dan een zaal vol mensen uit de horeca. Een goede spreker weet feilloos de juiste toon te treffen.

Geestige spreker of moderator

Ook als het gaat om een inhoudelijk spreker of moderator bij een discussie is het geweldig als deze beschikt over een goed gevoel voor humor en liefst een beetje zelfspot. Dit houdt de toehoorders bij de les en het verluchtigt het verhaal. Humor is goud waard maar het is ook wel iets waarmee je uit de bocht kunt vliegen. Het luistert nauw; als de lolligheid er te nadrukkelijk bovenop ligt schiet het zijn doel voorbij.

Gevoel voor timing

Een goede debatleider of presentator voelt precies aan wanneer hij of zij er een grapje tussendoor kan gooien en weet hierin ook te improviseren. Remy Gieling is bedreven in deze benadering van een event, webinar of congres zonder de zakelijke toon uit het oog te verliezen. Want balans is alles als het gaat om humor.

Een dagvoorzitter met humor

Een dagvoorzitter heeft een belangrijke rol. Een moderator bewaakt de toon en tempo van het programma en zet de sprekers in hun kracht. Humor is daarbij een belangrijk instrument die elk congres goed kan gebruiken.

De debatleider

Een debatleider dient de kunst te verstaan om op het juiste moment in te grijpen, liefst met een kwinkslag of een kleine ontregelende opmerking, waarna het gesprek vlot verder loopt. Dat is zeker van belang als de discussie misschien wat verhit verloopt of juist even stroef dreigt te gaan. Met een grap kan hij of zij de toon zetten en ervoor zorgen dat er een levendige en interessante uitwisseling van gedachten plaatsvindt.

Specialisten in vrolijkheid

Er zijn ook sprekers of dagvoorzitters die juist specifiek vanwege hun gevoel voor grappigheidsfactor worden ingeschakeld. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die in het dagelijks leven acteur of cabaretier zijn. Dan ligt de lat extra hoog, omdat er een verwachtingspatroon is. Het publiek kent de persoon in kwestie en deze moet aan het beeld dat van hem bestaat tegemoet komen. Hij moet de kunst verstaan om zich in dienst te stellen van het event of congres en toch te voldoen aan de verwachting die het publiek nu eenmaal heeft, te weten: dat er gelachen kan worden.

Webinar of podcast: zonder een lach gaat het niet

Ook als het gaat om webinar of podcast ben je aan het juiste adres. Het is een straf om urenlang naar een webinar of podcast te luisteren die niet af en toe wordt verluchtigd met een grap. Daarom is het ook zo belangrijk hier aandacht voor te hebben.

Kiezen van een spreker of dagvoorzitter is altijd maatwerk

Het inhuren van een dagvoorzitter of spreker is natuurlijk maatwerk. Wie voor de ene gelegenheid dé uitgelezen persoon is, slaat bij een andere gelegenheid de plank volkomen mis. Zeker als enige luchtigheid een belangrijk vereiste is, is het goed om met elkaar in overleg te gaan om de ideeën door te spreken.

Neem tijdig contact met ons op

Remy Gieling heeft ruim 7 jaar ervaring als spreker en dagvoorzitter voor evenementen, webinars en podcasts. Hij werkt voor bekende organisaties als YoungCapital, Nyenrode en HP. Neem tijdig contact op voor een vrijblijvende kennismaking, de agenda loopt snel vol. Mocht het qua planning, budget of inhoudelijk geen match zijn, denkt Remy graag mee over alternatieve sprekers of dagvoorzitters.

Neem vandaag nog contact op met Remy Gratis vrijblijvende offerte
Companies working with Remy Gieling as a host or keynote speaker for their webinars, events and podcasts
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency