Thought Leadership middels audio

Podcast presentator

Op zoek naar een passende podcast producent en presentator met een specialisme in bedrijven, technologie en innovatie? Remy Gieling heeft jarenlange ervaring.

Remy is host van diverse veelbeluisterde podcasts, waaronder DenkTank (DenkProducties), de Business Books Podcast (MT/Sprout) en The Big Exit Show (PeakCapital).

Remy helpt bij het produceren van rake formats en faciliteert de opnames middels de mobiele podcast-set en uitgebreid netwerk van professionele podcasts studio’s.

Ook is Remy regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio en bij andere podcasts zoals De Dataloog, Leaders in Finance, de Ben Tiggelaar Podcast en Over Klanten Gesproken van Sydney Brouwer.

Business Books Podcast
Business Books Podcast

Iedere maand bespreken Thijs Peters en Remy Gieling de lessen uit de beste en meest spraakmakende business boeken van het moment en interviewen auteurs.

Next Leadership Podcast
Next Leadership Podcast

In de Next Leadership Podcast spreken Ralf Knegtmans en Remy Gieling met leiders uit het grote bedrijfsleven en jong talent wat ze onder hun vleugels nemen.

DenkTank
DenkTank

De podcast van DenkProducties waarin Remy Gieling en Hans Janssen in gesprek gaan met de beste sprekers uit binnen- en buitenland

The Big Exit Show
The Big Exit Show

In The Big Exit Show van Peak spreken Johan van Mil en Remy Gieling met ondernemers over de verkoop van hun bedrijf.