Remy Gieling als spreker op het podium over kunstmatige intelligentie (AI)
Ruim 7 jaar ervaring

Dagvoorzitter en spreker uit Utrecht

Op zoek naar een dagvoorzitter of spreker centraal in het land? Neem dan contact op met Remy Gieling over de mogelijkheden.

Neem contact op Meer informatie
Je bent in goed gezelschap

Wat anderen zeggen over Remy als moderator en spreker

Dagvoorzitter en spreker uit Utrecht

Organiseer je een event, webinar of podcast in het midden van het land? Dan is het prettig om de host, moderator, dagvoorzitter of spreker dicht in de buurt te hebben. Remy Gieling heeft jarenlange ervaring, wordt uitstekend beoordeeld en helpt je van jouw productie een succes te maken.

Centraal gelegen

Bij een event, webinar of podcast moeten sprekers en publiek vaak uit alle windrichtingen komen. Utrecht is daarmee een uitgelezen locatie. Goed bereikbaar vanuit het hele land met zowel trein als openbaar vervoer. Remy Gieling is geboren en getogen in Utrecht en kent de beste studio’s en sprekers. Hij denkt graag met je mee over de beste invulling van je programma.

Ruim 7 jaar ervaring

Remy Gieling is business journalist, presentator en spreker met ruim zeven jaar ervaring. Als voormalig hoofdredacteur van businessplatform MT/Sprout kent hij zakelijk Nederland op zijn duimpje. Onderwerpen als ondernemen, startups en leiderschap komen dan ook vaak voorbij. Zijn expertise ligt op het snijvlak van business, technologie en innovatie. Remy is regelmatig te zien en te horen in landelijke media waaronder BNR en RTLZ.

Dagvoorzitter en spreker met inhoud

Wie op zoek gaat naar dagvoorzitters of sprekers ziet al snel dat er voldoende keuze is. Voor de kwaliteit van je event of webinar is het belangrijk dat degene wie je inhuurt daadwerkelijk verstand heeft van zaken. Wie geen affiniteit heeft met het onderwerp valt al snel door de mand en dat staalt af op de organisatie. Remy heeft een jarenlange staat van dienst als auteur, opiniemaker en ondernemer. Neem vrijblijvend contact op om te kijken of er een match is. Zo niet, denkt hij graag mee wie in zijn uitgebreide netwerk het best zou passen.

Interactie en humor

Een webinar of event is pas geslaagd als er voldoende interactie is met het publiek. Deze moeten zich immers onderdeel voelen van het programma. Behandel ze niet als toeschouwers, maar als deelnemers. Daarnaast is het belangrijk om informatie met voldoende humor te brengen, zodat iedereen tot het eind op het puntje van zijn of haar stoel zit. Door zijn jarenlange ervaring is Remy bedreven in het brengen van interactieve formats met inhoud en humor.

Voor events, webinars en podcasts

Of je een evenement, webinar of podcast wil organiseren in het midden van het land. Remy is een betrokken partner om de productie in de omgeving Utrecht tot een succes te maken. Mocht de productie uiteindelijk toch verder uit de route liggen, dan beschikt Remy over een auto.

Ook in het Engels

Remy presenteert wekelijks evenementen, webinars en podcasts in zowel het Nederlands als het Engels voor partijen als Accenture, YoungCapital en Nvidia. Er zijn uiteraard demo’s en referenties beschikbaar.

Neem tijdig contact met ons op

De agenda loopt razendsnel vol. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op met Remy Gratis vrijblijvende offerte
Bedrijven die al met Remy werken als dagvoorzitter of spreker voor events, webinars en podcasts
Nyenrode
Accenture
Incentro
AkzoNobel
DenkProducties
YoungCapital
HP
Nvidia
VanDoorne
VIA
Endeit
Dyade
OCNL
Kabisa
Tres
Peak
Ohpen
High Tech Campus
NLAIC
Buro van Oranje
Ministerie van Buitenlandse Zaken
ROM Utrecht Region
MT/Sprout
FX Agency